ELKO årets leverantör 2016

har på ett föredömligt sätt överträffat våra högt ställda förväntningar på logistisk kvalitet.

Den 2 februari arrangerade Elektroskandia företagets årliga leverantörsträff. På plats vid Elite Stora hotellet i Örebro var cirka 100 deltagare från branschens ledande tillverkare och leverantörer. Under dagen var det bland annat utdelning av utmärkelsen Årets leverantör 2016. I hård konkurrens vann ELKO AB det prestigefyllda priset.

Sedan 1990 har Elektroskandia årligen delat ut pris till den leverantör som med ett nära samarbete och goda relationer allra bäst under det gångna året bidragit till ökad kvalitet, effektivitet och tillväxt. Fem företag nomineras för en slutlig bedömning av Elektroskandias jury. De kriterier som vägs in är Logistisk kvalitet, Försäljningsutveckling, Produktdata & bilder samt Lönsamhet.

- Vi är jättestolta och glada över att ha blivit utsedda till Årets leverantör 2016. Jag vet att alla på ELKO arbetar hårt för att vi hela tiden ska förbättra oss inom många områden. Det känns mycket stimulerande att vårt arbete uppskattas och uppmärksammas, bland annat vårt fokus kring digitalisering ett strategiskt arbete som vi startade för cirka två år sen. Vi vill ligga i framkant på området för att kunna erbjuda så bra digital information som möjligt till såväl grossister som installatörer och slutkunder. Därför jobbar vi mycket med att ha den bästa kvaliteten när det gäller texter, bilder, sökordsoptimering etc. Digitaliseringen genomsyrar idag vårt arbete genom hela företaget, säger Jakob Ros, vd på ELKO AB.

Elektroskandias motivering till årets utmärkelse:

”Årets leverantör 2016 har än en gång på ett föredömligt sätt överträffat våra högt ställda förväntningar på logistisk kvalitet.

I dagens snabbt växande digitala värld är hantering av data och information fundamental.

Genom kombination av en professionell hantering och ett personligt bemötande gör ELKO informationsflödet tydligt och effektivt. Detta gör ELKO till en mycket uppskattad samarbetspartner. Med ett tydligt ställningstagande avseende miljö, hållbarhet och ett socialt ansvar för vår omvärld står ELKO som en förebild i vår bransch.”