Elektroskandias mobilapp

för iPhone & Android finns nu att ladda ned

Elektroskandias mobilapplikation för IOS (Apple) & Android som finns att ladda ner under namnet Elektroskandia mobil och den fungerar för Smartphones & Surfplattor. 

Applikation är framtagen för att förenkla dina inköp därför så vi har valt att inte bygga in alla funktioner som finns i vår webbshop utan fokus är på vårt sortiment.

  • Inloggningsuppgifterna till appen är samma som till webbshopen, dock så behöver man inte logga in utan kan välja avbryt istället för att komma in i appen.
  • En av de nya funktioner är att man som användare kan se flera butikssaldon i appen, det kan man göra genom att välja flera butiker på http://www.elektroskandia.se/MinaButiker, valda butiker visas sen i appen.
  • Appen fungerar utan internetanslutning dock så laddas inte priser, bilder & produktinformation. - Order som skapas utan interntuppkoppling skickas när Appen får tillgång till internet. 
  • Listorna som man kan skapa i Appen är endast synliga i Appen. Listor skapas genom att man går in på en artikel, trycker på Dela-symbolen och väljer Ny lista eller Utöka lista.  
    - Användaren ser sina skapade listor under Konto
  • Är telefonen inställd på engelskt språk så blir även appen på engelska, produktinformationen kommer fortfarande stå på svenska dock.

Välkommen i framtidens mobilshop!

App Store

Google Play