Wattif EV, Nordens största operatör av elbilsladdare

Elbilsladdare kostnadsfritt till dina slutkunder

Nytt samarbete mellan Elektroskandia och Wattif EV

Genom ett helt nytt samarbete mellan Elektroskandia och Wattif EV, Nordens största operatör av elbilsladdare, har du som kund nu möjlighet att erbjuda elbilsladdare helt utan debitering till slutkunden.  
 
Med denna lösning kan Elektroskandias kunder ansöka om att få anläggningen, det vill säga hårdvara, installation och vinstmarginal, bekostad till 100% av Wattif. Det betyder att du som kund hos Elektroskandia får hela kostnaden, både investerings- och driftkostnad, fullt betald av Wattif i stället för av slutkund. Lösningen har tidigare använts av några få mindre aktörer men rullas nu ut till alla Elektroskandias kunder.
 
För slutkunden innebär erbjudandet att laddinfrastrukturen ägs och driftas av Wattif, men installeras av er. Kunden får löpande intäkter från laddningen i form av en fast ersättning för varje laddad kWh från Wattif. 
 
Wattif har i dagsläget 35 000 laddare i drift. Tjänsten fungerar med alla större tillverkares laddare men erbjuds inte till privatpersoner utan endast till kommersiella fastighetsägare, med allt ifrån BRF:er och samfälligheter till lager och hotell. 
 
Från och med 1 juli kan du ansökan om om Wattif-tjänsten på Elektroskandias hemsida. Den tar cirka 1-3 minuter att fylla och du hittar den då på: https://pages.wattifev.com/finansiering-genom-wattif

Mer information om tjänsterna kommer du hitta på vår hemsida efter sommaren!

Wattif EV, Nordens största operatör av elbilsladdare