https://resurs.elektroskandia.se/ehandel/content/nyhetbilder/emag2024_04_Skelleftea_Invi.jpg

Rivstart för nya Skellefteå-butiken

Den nya butiken är nästan dubbelt så stor som den tidigare.

Den 11 mars var det invigning av Elektroskandias nya butik i Skellefteå och kunderna lät inte vänta på sig. Redan tidigt på morgonen infann sig ett stort antal kunder för att handla, fika och kolla in vad butiken hade att erbjuda. Invigningen höll på hela veckan och på plats fanns flera leverantörer som ställde ut och visade upp sina produktnyheter.
 
Den nya butiken är belägen på Norrbölegatan 66 i Skellefteå och är nästan dubbelt så stor som den tidigare. Förutom utökade, fräscha butiksytor och en stor fikahörna finns här även kontor samt konferensrum och ett ”tyst” rum, som kunderna kan låna om de behöver ringa eller arbeta ostört en stund.
 
- Invigningsveckan var mycket lyckad med många nyfikna kunder, såväl befintliga som nya. Vi hade flera leverantörer som ställde ut varje dag i butiken och visade upp sina produktnyheter samt hade tävlingar. Dessutom hade vi samarbete med en lunchrestaurang, som ligger i samma fastighet, där vi bjöd kunderna på lunch under veckan. Och i butiken hade vi dukat upp såväl ”bubbel” som gofika, berättar Joel Elvisson, säljchef region Nord på Elektroskandia. 
Ökad kundtillströmning
Bakgrunden till etableringen av den nya, större butiken är allt som händer i och kring Skellefteå, med nya industrier och företag som investerar. Det här har inneburit en ökad kundtillströmning till Elektroskandias butik och därför utökar man nu butikssortimentet, för att anpassa sig ännu mer till den lokala marknaden.
 
- Den nya butiken har ett bättre geografiskt läge, mer parkeringsmöjligheter och dessutom en lunchrestaurang i samma byggnad. Det blir smidigt för installatörerna att ta sig till oss och snabbt kunna handla allt de behöver till sina projekt. Vi har därför alla förutsättningar för att lyckas, säger Joel.

Fr.v Andreas Björk, butiksansvarig Skellefteå, Samuel Hedestig, Utesäljare, Ella Eriksson, butiksansvarig Piteå, Håkan Lundmark, Teknisk Innesäljare, Jacob Granlund, inne/butikssäljare
https://resurs.elektroskandia.se/ehandel/content/nyhetbilder/emag2024_04_Skelleftea_Invi.jpg