Framtidens kommunikation och uppkopplingar.

Elektroskandia på Nordic Mobile Conference & Expo 2024

Välkommen till vår monter K16!

Den 22 – 23 maj 2024 arrangeras Nordic Mobile Conference & Expo på Kistamässan i Stockholm. Det är mötesplatsen som fokuserar på framtidens kommunikation och uppkopplingar. Elektroskandia finns på plats på utställningen där man visar sin kompletta produktportfölj med site-material
 
På Nordic Mobile kommer innovatörer samt beslutsfattare från industri och näringsliv samlas för att diskutera, nätverka och få se de senaste produktnyheterna och tjänsterna. Elektroskandia vänder sig i första hand till sina kundsegment inom telekom i allmänhet och mobil i synnerhet.

- Vi ställer ut för att träffa bland annat mobiloperatörer, OEM-aktörer, installatörer samt teknikkonsulter inom mobil samt dessutom aktörer inom datahallar. Målsättningen är att säkerställa oss som en given aktör på området och visa upp vår unika produktportfölj med sitematerial, dess bredd och tillgänglighet på den svenska och globala marknaden. Vi vill även lyfta fram vårt moderbolag Sonepar som en viktig del av vårt erbjudande och därigenom profilera oss som den globala aktör som vi idag är och vad det innebär, säger Dan-Erik Danielsson, marknadschef Infra på Elektroskandia.
 
Elektroskandia kommer visa upp ett antal utvalda produkter i sin monter, främst site-material som Cluster Junction-familjen, fästen för aktiva utrustningar och radios, jordningskit, fiberklämmor och kallkrympsavslut. Dessutom olika lösningar för installationslådor samt Excel datanätsmaterial. Klicka här för fri entré till mässan och rabatt på konferensbiljett!
 
Hjärtligt välkommen till Elektroskandia i monter K16!
 
Framtidens kommunikation och uppkopplingar.