Vinnare 2018

HellermannTyton kammade hem Årets Levererantör 2018!

I hård konkurrens med tre andra nominerade vann HellermannTyton utmärkelsen

Den 7 februari arrangerades Elektroskandias leverantörsträff, i år på hotell Marriott Courtyard i Stockholm. Dagen avslutades traditionsenligt med att utmärkelsen Årets Leverantör delades ut. HellermannTyton kammade hem vinsten i hård konkurrens med tre andra nominerade företag.

Sedan 1990 har Elektroskandia årligen delat ut pris till den leverantör som med ett nära samarbete och goda relationer allra bäst under det gångna året bidragit till ökad kvalitet, effektivitet och tillväxt. Fyra företag nomineras för en slutlig bedömning av Elektroskandias jury. De kriterier som vägs in är Logistisk kvalitet, Försäljningsutveckling, Produktdata & bilder samt Lönsamhet.

- Vi är mycket stolta och hedrade över att ha fått denna prestigefyllda utmärkelse. HellermannTyton har varit nominerade ett par gånger tidigare, men då har vi inte lyckats nå ända fram. Det är ingen enskild händelse som ligger bakom att vi nu lyckades vinna utan vi har genom åren målmedvetet försökt förbättra oss på alla områden i vår samverkan med Elektroskandia. Allt ifrån hur vi lagerhåller och levererar till villkor, uppdatering av produktdata etc. Utmärkelsen är ett kvitto på att vi har lyckats bra i vårt arbete. Jag vill också framhålla att det är en laginsats som ligger bakom och att alla inom HellermannTyton har varit med och bidragit till framgången, från sälj och order till lager och ekonomi, säger Björn Rilegård, Sverigechef för HellermannTyton AB.

 

Elektroskandias motivering till valet av Årets leverantör:

”Årets leverantör har med över 10 poängs marginal  klassificerat sig till toppen av våra kriterier. Nyckeltal i vår gemensamma affär som gör den effektiv, smart, tillgänglig, lönsam och hållbar. Årets leverantör har på ett metodiskt sätt breddat sitt utbud av produkter och lever efter sina värderingar, där resultat uppnås via engagemang och flexibilitet. Värderingar som vi uppskattar. Ert innovativa arbete att utvecklar era produkter och tjänster gör er till en långsiktig och intressant partner för oss. Allt är gjort för något. Fästa, skydda, skarva, märka, bunta, koppla. Ni är gjorda på riktigt! Eller som ni säger ”Made for real”.  Därför är HellermannTyton utsedd till årets leverantör till Elektroskandia Sverige 2018.”

Vinnare 2018