Nya butiken i Skövde har slagit upp dörrarna.

Nya butiken i Skövde invigd

Ett lyckat event som drog många besökare.

Den 16:e november bjöd Elektroskandia in kunder och leverantörer till sin nya butik i Skövde. Ett lyckat event som drog många besökare.

- Det var många som var intresserade av vår nya butik. 33 leverantörer fanns på plats och visade upp sina produkter och många nyfikna kunder besökte oss under dagen. För att locka besökarna att gå runt till alla leverantörer anordnade vi en tipspromenad, med ett fint pris till vinnaren. Vi bjöd även på lunch och hade hyrt in kocken Martin Nimonius från restaurang Mode som grillade högrevsburgare med tillbehör. Det var mycket populärt och hela 260 st hamburgare gick åt under dagen. Invigningen blev jättelyckad och butiken blev väl mottagen av såväl kunder som leverantörer, säger Andreas Gunnervik, butiksansvarig Elektroskandia Skövde.

Elektroskandias nya butik är belägen på Vältvägen 5 och är något större än den förra butiken.
- Den är lite luftigare och ljusare än den förra butiken, med ny butiksinredning. Vi har också möblerat om lite så att det ska bli lättare för kunderna att hitta alla tillbehör bland annat. Det är lätt att ta sig hit, vi har bra parkeringsmöjligheter och ser fram emot att välkomna såväl nya som gamla kunder, säger Andreas.

Teamet i Skövdebutiken
Elektroskandia-teamet på plats bestod av fr.v. Malin Thyberg, Andreas Gunnervik, Alexander Karlsson, Edvin Olsson, Linda Kyrk, Peter Westman och Christian Bengtsson.

Nya butiken i Skövde har slagit upp dörrarna.