http://resurstest/content/nyhetbilder/emag2024_04_RoadShow_Sakerhet_Karta.jpg

Elektroskandia Säkerhets roadshow

Vi turnerar över hela Sverige med en utställningsbil där vi visar upp visa upp vårt breda erbjudande inom Säkerhet.

Med start den den 2:a april och avslutning den 30:e september kommer Elektroskandia Säkerhet att turnera över hela Sverige med en specialprofilerad utställningsbil till bredden fylld med vårat fokus 2024.
 
-Vi kommer besöka de flesta av Elektroskandias butiker och visa upp vårt breda erbjudande inom kameraövervakning, brandlarm och produkter kring dörren, så som elektrisk låsning, dörrstängare, dörrautomatiker med mera. I vår utställningsbil kommer besökarna kunna se de senaste produkterna från bland annat ASSA Abloy (elektrisk låsning), Securiton, dormakaba, Motorola Solutions och Honeywell. På flera av orterna kommer vi även anordna seminarier där besökarna får möjlighet att förkovra sig djupare inom framtidens kameralösningar, specialdetektion inom brandlarm samt nyheter och genomgång av vårt sortiment inom elektrisk låsning, säger Christer de Wahl, marknads- och försäljningschef Elektroskandia Säkerhet.
 
Brett sortiment och hög tillgänglighet
Elektroskandias försäljning av säkerhetsprodukter och system ökar då allt fler installatörer insett fördelarna. Förutom ett brett sortiment erbjuds hög tillgänglighet och en del av säkerhetssortimentet finns även på lager i ett flertal av Elektroskandias butiker. 
 
- Vi har haft en fantastiskt bra start 2024 och trots att nybyggnationen gått ned kan vi visa på en tvåsiffrig tillväxt under årets första två månader. Vår försäljning av övervakningskameror har ökat extremt mycket och även vår affär med säkerhetsprodukter kring dörren, bägge fokusområden för oss i år. Det här är den största satsning vi gjort inom Elektroskandia Säkerhet och med vår roadshow fortsätter vi att bygga vårt varumärke som ledande distributör inom säkerhetsteknik. Vi ser fram emot att under året träffa såväl nya som gamla kunder runt om i Sverige och hoppas på en bra uppslutning, avslutar Christer.
 
Är du intresserad av att besöka vår roadshow – mer information samt anmälan hittar du här

http://resurstest/content/nyhetbilder/emag2024_04_RoadShow_Sakerhet_Karta.jpg