Även i år delas det ut en kaptensbindel i regnbågsfärger till samtliga lag som deltar i cupen.

Fortsatt satsning på Gothia Cup

Det positiva gensvaret gör att Elektroskandia förlänger samarbetet med Gothia Cup 2024

 
Förra året gick Elektroskandia in som Officiell Partner till fotbollscupen Gothia Cup. Det positiva gensvaret från kunder, samarbetspartners och anställda gör att man förlängt samarbetet även 2024.
 
Elektroskandias chef för Marknadskommunikation Kjell Roman, kommenterar:
- Vi är jätteglada och stolta att fortsätta vara Officiell Partner även i år. Vår ambition är ett långsiktigt samarbete och tillsammans med Gothia Cup delar vi fokus på fyra av de globala målen - god hälsa och välbefinnande, jämställdhet, minskad ojämlikhet samt att bekämpa klimatförändringarna. Beröringspunkterna mellan företags- och idrottsvärlden är många, inte minst vikten av samarbete och laganda för att nå framgång!
 
Fokus på minskad ojämlikhet
Till årets Gothia Cup är tanken att skala upp satsningen såväl internt som externt, med mer aktiviteter kring eventet. I år har Elektroskandia valt att fokusera på det globala målet minskad ojämlikhet.
- Förra året tog vi i samarbete med Gothia Cup fram en kaptensbindel i regnbågsfärger, som delades ut till samtliga, cirka 1900 lag. Detta kommer vi att göra även i år och utöver detta kommer vi även att göra fler aktiviteter på temat. Det finns många idéer och uppslag så nu gäller det bara för oss att välja vilka vi kommer realisera.
 
Sponsrar åtta fotbollslag
Under 2023 sponsrade Elektroskandia ett lag per försäljningsregion, något man kommer göra även i år. För att öka engagemanget lokalt runt om i landet kommer man sponsra åtta fotbollslag med dels en summa pengar dels ett presentkit. Under våren kommer intresserade kunna söka sponsorstödet på Elektroskandias webb.
- Vi kommer i år vara lite mer delaktiga på plats, framför allt på Kviberg som är den anläggning med flest fotbollsplaner på Gothia Cup. Här är det stor genomströmning på folk och här kommer vi exponera olika budskap samt genomföra aktiviteter. Det känns verkligen spännande och inspirerande att nu ta vårt samarbete med Gothia Cup till nästa nivå, säger Kjell.

Mer om Gothia Cup och samarbetet här!
 
Även i år delas det ut en kaptensbindel i regnbågsfärger till samtliga lag som deltar i cupen.