ABB utsedd till årets leverantör 2017

ABB kammade hem vinsten i hård konkurrens med tre andra nominerade.



Den 8 februari arrangerade Elektroskandia företagets årliga leverantörsträff. På plats på hotell Marriott Courtyard i Stockholm fanns cirka 90 deltagare från branschens ledande tillverkare och leverantörer representerade. Traditionsenligt delades utmärkelsen Årets Leverantör ut där ABB kammade hem vinsten i hård konkurrens med tre andra nominerade.
 
Sedan 1990 har Elektroskandia årligen delat ut pris till den leverantör som med ett nära samarbete och goda relationer allra bäst under det gångna året bidragit till ökad kvalitet, effektivitet och tillväxt. Fyra företag nomineras för en slutlig bedömning av Elektroskandias jury. De kriterier som vägs in är Logistisk kvalitet, Försäljningsutveckling, Produktdata & bilder samt Lönsamhet.
 
– Vi är stolta, hedrade och glada att ha blivit utsedda till årets leverantör 2017. Att utvecklas tillsammans med en krävande kund är en stark drivkraft för alla människor inom ABB som samverkar med Elektroskandia. Med snabba leveranser och bättre produktdata vill vi fortsätta nå ut ännu mer med våra innovativa lösningar till marknaden säger Anders Carlsson, divisionschef för ABB Electrification products i Norden.


Motivering
Med inställning av att vara världsledande i allt ni gör och tydligt kommunicera era företagsvärderingar, skapar ni en tydlighet, stolthet och association till företaget och er kapacitet. Ert fokus på det digitala har bidragit till ökat synlighet och god service till våra kunder. Ni har samtidigt förflyttat er proaktivt i våra gemensamma initiativ genom att vara förstående, lyhörda och visat stort lokalt engagemang.
 
Denna inställning utmärker er och därför är ABB årets leverantör till Elektroskandia Sverige AB.
 
 
På bilden ovan från vänster: 
Rickard Dittlau, Försäljningsdirektör Elektroskandia, Anders Carlsson, Divisionschef ABB Electrification Products Norden, Joakim Wilhelmsson, Account Manager Wholesale ABB, Anders Nordlöw, VD Elektroskandia, Michael Almqvist Masior, Marknadsdirektör Elektroskandia