E-Skruvmejsel

SpeedE® II. Elektrisk drivning skonar leder och senor även om man använder den ofta.

Som hantverkare lägger man tid och energi på att skruva om och om igen. Det är inte konstigt att man får ont i handlederna. Tack vare den elektriska drivningen av E-skruvmejseln speedE® II skonas leder och senor även om man använder den ofta. Dessutom går det tre gånger snabbare.

En till fördel med speedE II är den integrerade materialskyddsfunktionen. Vid känsliga skruvningar växlar speedE II automatiskt till 0,4 Nm och ger användaren full kontroll att avslutningsvis dra åt försiktigt för hand. Om skruvarbetet kräver mer kraft har den andra generationen av speedE® möjlighet att öka den elektriska kraften med 1,0 Nm med ett skjutreglage. Om ännu mer kraft krävs kan man applicera 12 Nm manuellt med speedE® II, utan skador.

Under skruvarbetet lyser den integrerade LED-lampan upp så att skruven syns tydligt. I dåligt upplysta utrymmen kan den ljusa LED-lampan användas som ficklampa om man trycker på ringbrytaren. Setet innehåller en röd och en gul slimBit, en USB-batteriladdare samt två standardbatterier av typen 18500, för kontinuerligt arbete.