Power slimBits

Bra och säker åtkomst till djupt sittande skruvar

Ökar din säkerhet
Wiha Power slimBitsen garanterar en bra och säker åtkomst till djupt sittande skruvar. Underlättar hanteringen: Kompakt slimBit-box med optimal överblick över profilerna som är lätta att nå.

Ger dig fullt skydd
Alla verktyg har testats var för sig vid 10 000 V AC och godkänts för 1 000 V AC. Om för mycket kraft överförs när man skruvar kan materialet skadas. Den gula Power slimBitsen är speciellt utformad för högre kraftnivåer hos E-skruvmejseln speedE® II. Tack vare att den röda och gula slimBitsen har olika färger ser man direkt vilken kraftnivå som speedE® II ska användas med, för att förhindra materialskador.

Hos Wiha slimTECHNOLOGY, som utvecklats speciellt för elarbeten, integrerades skyddsisoleringen i klingan för att möjliggöra upp till 33 % smalare klingor. På så sätt kan även djupliggande skruv- och fjäderelement nås med Power slimBits utan problem. De isolerade Power slimBits genomgår en rutinprovning enligt internationella standarden IEC 60900 och gör det möjligt att arbeta säkert på spänningsförande delar på till 1 000 V AC. Dessutom kan Power slimBits förvaras i en smart bitsbox, som ger en optimal överblick över skruvprofilerna.

Användningsområden
Passar för kontrollerad förskruvning i närheten av spänningsförande delar upp till 1 000 V AC, framför allt vid mobil användning.

Innehåller
1x Bit Power slimBit electric, Spår: 5,5mm.
1x Bit Power slimBit electric, Phillips: PH2.
1x Bit Power slimBit electric, Pozidriv PlusMinus: SL/PZ2.
1x Bit Power slimBit electric, TORX®: T15.
1x Bit Power slimBit electric, TORX®: T20.
1x Bit Power slimBit electric, TORX®: T25.
1x slimBit-Box (43163)

Se även de röda slimBitsen här!