E-skruvmejsel

Speede2

Som hantverkare lägger man tid och energi på att skruva om och om igen. Det är inte konstigt att man får ont i handlederna. Tack vare den elektriska drivningen av E-skruvmejseln speedE® II skonas leder och senor även om man använder den ofta. Dessutom går det tre gånger snabbare.

En till fördel med speedE II är den integrerade materialskyddsfunktionen. Vid känsliga skruvningar, som till exempel vid plasthöljen på eluttag, får man inte dra åt för hårt, eftersom det kan skada materialet. Här växlar speedE II automatiskt till 0,4 Nm och ger användaren full kontroll att avslutningsvis dra åt försiktigt för hand. Om skruvarbetet kräver mer kraft har den andra generationen av speedE® möjlighet att öka den elektriska kraften med 1,0 Nm med ett skjutreglage. Om ännu mer kraft krävs kan man applicera 12 Nm manuellt med speedE® II, utan skador.

Under skruvarbetet lyser den integrerade LED-lampan upp så att skruven syns tydligt. I dåligt upplysta utrymmen kan den ljusa LED-lampan användas som ficklampa om man trycker på ringbrytaren.

Setet innehåller en röd och en gul slimBit, en USB-batteriladdare samt två standardbatterier av typen 18500, för kontinuerligt arbete.

Användningsområden: Perfekt verktyg för alla skruvarbeten, t.ex. montering av eluttag, arbeten i kopplingsskåpet, industriunderhåll och -montering, underhåll och reparationer på motordrivna apparater, hushållsapparater och vitvaror, fönster- och dörrmontering, värme-, klimat- och sanitära installationer och reparationer på cyklar, motorcyklar och gräsklippare. Passar även i hushållet när möbler ska monteras eller till reparationer och andra skruvarbeten inom hobbyområdet.

1 x Batterisats 18500 Li-jon 2 st. i låda.
1 x Bits slimBit electric PlusMinus/Pozidriv SL/PZ2 x 75 mm.
1 x Bits slimBit electric Spår 3,5 mm x 75 mm.
1 x E-skruvmejsel handtag speedE®.
1 x Laddare för batterier av typen 18500 li-Ion.
1 x L-BOXX Mini för speedE®.