Golvvärme-kit

43m/470w

Cable Kit 200 är golvvärme med goda möjligheter till energieffektiv uppvärmning. Värmekabeln är tunn och bygger endast 4 mm. Den är smidig och lättböjlig vilket förenklar installationen. Kabeln fixeras med tejp som ingår i paketet.

För alla underlag; golvvärmen kan installeras ovanpå befintliga golvkonstruktioner som betong, gips- eller spånskiva. Kabeln förläggs då i ett tunt spackelskikt. Det går också bra att förlägga den i träbjäklag.

Cable Kit 20 0 kan installeras upp till 120 W/m².

Spara på energin
Du styr golvvärmesystemet med termostaten EB-Therm 200, E85 816 08. Den har två förinställda energisparprogram, ett för hemmiljö och ett för kontorsmiljö. Alla Ebecos golvvärmetermostater är digitala och utrustade med fuzzy-teknik för minimala temperatursvängningar. Om du vill ha ett riktigt energismart alternativ rekommenderar vi varmt att installera Cable Kit 20 0 tillsammans med isolerskivan Cable Board. Systemen är optimerade för att användas tillsammans och kan ge dig upp till 35 % besparing av energiförbrukningen, jämfört med ett helt oisolerat system. Cable Kit 20 0 finns i 14 olika storlekar.