Om vår webbshop

Det finns många vägar in i Elektroskandia. Och vi stänger aldrig. Du kan ringa oss, e-posta till oss eller besöka oss. Allt fler av våra kunder gör som du just gjort – de går in på vår webbplats och lägger sin beställning i internetbutiken. Det är i stort sett som att besöka vårt centrallager - och du står alltid först i kön. Du kan beställa det du behöver när som helst – 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. På hemsidan finns också alltid den mest aktuella informationen och de senaste produktnyheterna.

Passar det dig bättre att ringa, kan det vara bra att veta att vi sitter beredda att ta din beställning, och svara på dina frågor, från kl. 07.00 alla vardagsmorgnar. Numret till Kundtjänst ordertelefon är  0771-39 10 00. Vid samma tidpunkt slår våra 49 butiker runt om i landet upp dörrarna (vissa till och med tidigare än så).

Beställer du dina varor före kl. 18.00 på nätet, eller 15.30 via telefon, har du i stort sett alltid dem nästa dag. Var du än befinner dig i landet.

Elektroskandia är en grossist som ser till att rätt produkter når rätt mottagare på kortast möjliga tid. Du kan även betrakta oss som ett tekniskt kunskapsföretag som löser problem, hjälper till med tekniska beräkningar, dimensioneringar m.m. Desto tidigare i ett projekt du hör av dig, desto mer nytta kan vi göra.

Välkommen till vår kunskapsbank.